Trailere til salg

Afklaring af dit behov

Hvis du står og skal bruge en trailer, hjælper vi med professionel rådgivning, så du finder en trailer der passer til lige netop dit behov. Der er mange forskellige typer og størrelser på markedet, og det er vigtigt for os at bistå med kvalificeret rådgivning, så du tager hjem med den helt rigtige. Vores gode service er i høj grad i fundament, der er med til at gøre os til specialister når det kommer til trailersalg på Fyn.

Er det til erhverv eller privat? Skal den nye trailer bruges til at flytte store ting med, møbler, hvidevarer eller bygningsmateriel? Eller er den primært til haveaffald? Ligegyldigt hvad, så hjælper vi dig til den rigtige beslutning.

Typer og producenter

De sidste 35 år har vi forhandlet Variant trailere, fordi vi har et stort kendskab til modellerne og ved med sikkerhed at kvaliteten er helt i top. Firmaet Variant er Danmarks største trailerproducent med dansk ejerskab. De har base i Vejle og har eksisteret siden 1975, hvor det primært var små hobbytrailere til privat brug, der blev designet og fremstillet. Det blev en stor succes og i de efterfølgende år blev sortimentet udvidet til også at omfatte maskintrailere, bådtrailere, cargotrailere m.fl. Kling’s er én af i alt 150 forhandlere, spredt over hele landet.

Et tidligere stort navn på det danske marked, er Dantrailer, hvis navn dog er blevet udfaset. Men dette har ikke den stor betydning for slutbrugerne, da de blev produceret på samme fabrik som Variant, og der stadig forhandles identiske produkter, samt reservedele, det hedder bare ikke Dantrailer længere. Du er selvsagt sikker på høj kvalitet, sikkerhed og høj komfort når du køber en trailer hos os.

Trailersalg på Fyn med hurtig ekspedition

Når du har valgt model og størrelse, hjælper vi naturligvis også med det praktiske. For at vores kunder kan få deres nye trailer så hurtigt som muligt, sørger vi for altid at lagerføre nummerplader, så den kan blive klargjort og indregistreret med det samme. Det betyder at du kan få den med hjem samme dag.

Hvis du har brug for service og reparation af din trailer, uanset mærke, står vi naturligvis også til rådighed. Se mere her.

Du er meget velkommen til at kigge i vores kataloger, som ligger her på siden i PDF-format. Alle trailere i katalogerne er ekskl. Leveringsomkostninger/nummerpladegebyr og ekstraudstyr. Se dem her

Udlejning af trailer

Hvis du kun skal bruge en trailer en sjælden gang, tilbyder vi også udlejning at autotrailer, hestetrailer, flyttetrailer m.fl. Se muligheder og priser her

Hvis du vil høre mere kan du kontakte os på tlf. 64 47 19 68 eller 40 42 15 97.