Autoværksted

Autoreparation fra dag til dag

Fra vores autoværksted på midten af Fyn tilbyder vi de fleste former for reparation og service af din bil, uanset bilmærke og model. Alle de reservedele vi sælger og monterer er af høj kvalitet, så du kan køre trygt på vejene igen. Eksempler på de reparationer vi udfører kan fx nævnes udskiftning af tandremme, klimaanlæg, støddæmpere, bremser og styretøj. Derudover hjælper vi også gerne med mindre opgaver som at skifte olie og filter, samt at ordne stenslag og småbuler.

Sporing og styretøj

Hvis dækkene på din bil slides ujævnt, kan der være behov for at der udføres en såkaldt firepunkts udmåling for at undersøge om sporingen og afbalanceringen fungerer korrekt. Typiske tegn på at der er problemer kan være det ujævne slid på dækkene, rattet trækker til den ene side, eller hvis rattet ikke nemt finder tilbage til midten, efter et sving. Det er alt sammen tegn på at bilen ikke er sporet korrekt.

Vi tilbyder at udmåle, fejlfinde og justere bilens styretøj med moderne computerudstyr, så vi er helt sikre på at din bil kører godt og sikkert igen. Det betyder nemlig rigtig meget for både brændstoføkonomien og ikke mindst sikkerheden, hvis sporing og afbalancering ikke er justeret korrekt til. Det giver ligeledes unødig slitage på dækkene. Vi udfører sporing på din bil for kun 700,- inkl. moms.

Service og syn

Det er yderst vigtigt at huske at få foretaget service og syn af dit køretøj. Alle bilmærker og modeller udfører vi service på, så du er sikker på at den er klargjort til synshallen. Hvis du ønsker det tilbyder vi i denne sammenhæng også at syne bilen for dig, hvor vi påtager os ansvaret at køre bilen fra vores autoværksted på Fyn til en pålidelig synshal og tilbage igen, hvis du ønsker at slippe for turen. Gebyr for dette er kr. 400,- inkl. moms.

Hvis din bil er udstyret med aircondition anlæg udfører vi også gerne service på dette, så du kan være sikker på at alt fungerer som det skal. Pris fra 395,-, som inkluderer trykprøvning. Hvis kabinefilteret har brug for at blive udskiftet med aktivkul koster det kun 279,- inkl. moms.

Kontakt os for et godt tilbud

Du kan kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Vi kan kontaktes på tlf. 64471968, mail: kling@kling-daek.dk , eller du kan benytte dig af vores kontaktformular her på hjemmesiden. Tryk her

Du er ligeledes meget velkommen til besøge os på vores autoværksted, som er beliggende i Vissenbjerg på Fyn. Adressen er Søndersøvej 41. Vi ser frem til at servicere dig og din bil.